Over De Installatie Professor

Vertaald complexe elektrotechnische vraagstukken naar praktisch toepasbare oplossingen.

Meer dan 1000+ projecten geadviseerd

De Installatie Professor, daar schuilt een hoop kennis achter, dat kan toch niet anders. En niks is minder waar. Installatiewerk is Marcel Hogenes met de paplepel ingegoten.

 

Marcel Hogenes heeft brede technische kennis en jarenlang ervaring in de elektrotechniek. Vanaf jongs af aan ging hij al mee met monteurs van het elektrotechnische bedrijf van zijn vader. En op zijn 17de startte hij op de HTS in Den Haag.

 

Al snel werd duidelijk dat in de distributie van energie een mooie uitdaging en passie lag. Naast het zelf aanleggen en installeren is Marcel specialist in het engineeren, tekenen en ontwerpen van installaties waar energie-distributie een grote rol speelt.

 

Behalve de technische kant heeft Marcel ook ervaring aan de kant van de fabrikant als Product Manager Vermogensschakelaars. Hij weet mede door deze functie wat er allemaal voor ontwikkelingen zijn en welke producten er zijn en hoe de werking daarvan is.

 

“Als je weet hoe een product werkt, weet je ook waar eventuele sterke en zwakke punten liggen, en zo kan je toewerken naar een passende oplossing voor de klant.”

 

De afgelopen 15 jaar is Marcel technisch directeur geweest van een installatiebedrijf met 25 medewerkers. Hier was hij verantwoordelijk voor alle technische keuzes en oplossingen. Van laadpaal tot groepenkast, van verlichting tot industriële installaties en machines.

 

“Ik ben een pionier, heel nieuwsgierig en loop graag voorop met de ontwikkelingen in de markt. Maar vooral ben ik graag van waarde voor de klant in het gehele proces. Ik wil graag alles weten voordat ik mijn conclusies trek en een advies geef, pas dan kan ik een klant echt verder helpen aan een goede passende oplossing.” 

Zeer positieve ervaring met Marcel. Veel gehad aan het duidelijke advies. Duidelijke communicatie en snel reactie.

A. Bos

Wat kan De Installatie Professor u mee helpen?

Op zoek naar een elektrotechnische oplossing, advies bij complexte installaties of de vraag van de klant vertalen naar de praktijk? 

De Installatie Professor heeft de oplossing.

Adviseur

Wetten, regels en theorie omzetten naar oplossingen.

Docent

De theorie vertalen naar de praktijk.

consultant

Producten verbeteren met kennis en inzicht van buitenaf.